Tuesday, December 1, 2009

Українські леді - Думаючи про поклавши свою анкету на сайт знайомств?

Ви повинні знати, що ця галузь має дуже погану репутацію, і що вона приваблює чоловіків, що місце помилкові профілі на сайтах, оскільки вони мають поганий досвід роботи з онлайн знайомства, з сайту, що ви думаєте про приєднання, або аналогічний.

Існує ніякої гарантії, що людина, ви пишете тільки ви приєдналися одружений, має партнера, і звернувся з листом до багатьом іншим жінкам. Чи можете ви дозволити собі витрачати, місяці, роки свого життя у підготовці до людині, що не збирався одружуватися на вас, грати в ігри з вами чи ні.

Агентство чи просити вас підписати ексклюзивний договір? Вони дають вам охолодження період? Вони змусять вас відповісти на кожен чи любите ви їх чи ні? Вони дозволять вам обмінюватися повне ім'я та адреса, якщо ви і людина взаємно в угоді (без вас зустріч в Росії чи в Україні, перші)? Лі Агентство шенгенських віз Угода служби?

Деякі установи буде красти профілів з соціальних сайтах, таких як www.odnoklassnik.ru - читайте у цій статті досвіду (Даші - http://bit.ly/4YzKoV). Якщо для вас це було зроблено, щоб ви повідомте про неї сайт в найближчу поліцейську ділянку

Відомо, що деякі сайти використовують пальці. Вони могли б отримати Ringer за взаємною згодою або обману дамі, щоб її фотографії, зняті, можливо, шляхом надання їй вільно знімати фото портфоліо, що не існує, а потім використання її фотографії без її дозволу на сайт знайомств. Якщо ви виявите, що це сталося з вами будь ласка, повідомте про це в місцеву поліцію агентство вкрав вашу особистість, і ви можете виявити, що чоловіки, які були обманним шляхом Агентство почати розміщення ваше ім'я та листи, які ви не писали, але показуючи, як автор, по інтернету.

Деякі дзвонарів свідомо бере участь заробляти гроші для своїх послуг, який як брехливу рекламу установ, що їх дам одруження і готові рухатися за кордоном, якщо вони очевидно не так. У разі виявлення Агентством підключаться до цієї практики вони можуть бути визнані винними в шахрайстві і в очах закону, їхні кредитні картки процесорів, компанія кредитної картки і всіх зацікавлених сторін (тобто Ringer) в рівній мірі винні.

Цілком можливо, щоб зберегти грошовий потік буде перекладач Агентства буде змінювати зміст Вашого листа як і чоловік, який ви пишете для того, щоб тримати вас обох на частини. Якщо у письмовому триває довше, ніж 9 місяців, попереджувальних знаків повинен почати рухатися вгору

Тільки в період з майбутньої нареченої та нареченого перспективним ми можемо це дуже чітко заплямували промисловості до

No comments: